24/09/2024 08:00  -  24/09/2024 09:30

Ontbijtsessie ‘Fit en gezond op de werkplek’

Wil je je medewerkers fit en gezond houden?
Burn-outs en ziekteverzuim verminderen?
Een positieve groepsdynamiek creëren op de werkvloer?

Dan is de ontbijtsessie  ‘Fit en gezond op de werkplek’ zeker iets voor jou!

Je ontdekt er:

  • hoe je je medewerkers meer laat bewegen;
  • waarom gezonde voeding cruciaal is voor het welzijn en de prestaties van je team;
  • welke praktische tools je best implementeert.

Zin gekregen in een inspirerend ontbijt? Schuif mee aan tafel op dinsdag 24 september om 8u30 in resto LEO, Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent, en start je dag met nieuwe inzichten!

Schrijf je in

Praktisch

Deze ontbijtsessie vindt plaats op dinsdag 24 september 2024 in resto LEO in het Provinciehuis, Charles de Kerchovelaan 189 te Gent. De sessie start om 8u30, ontbijten kan vanaf 8u.

BEREIKBAARHEID
Met de fiets? Via de fietsenparking vanop de Charles de Kerchovelaan, met een ingang links naar beneden, aan de voorzijde van het provinciehuis.
Met de trein? Op 15 minuten wandelen (1,2 km) van het station Gent – Sint-Pieters.
Met de wagen? Parkeren via de ondergrondse parking (Eekhout) van het provinciehuis (1 EUR/u): Vervolgens neem je de lift naar niveau 0 en ga vanaf het paviljoen naar de balie. Bij vertrek voer je je nummerplaat in en scan je je parkeerkaart.

Spreker

Co-owner boost-In

Albert Roelen

Albert Roelen is Co-owner van boost-In, Manager, Endurance Coach, Trainer en Atleet. Het aangaan van intellectuele en fysieke uitdagingen is de rode draad in zijn leven. Als Ingenieur, Atleet en Endurance coach tracht hij gemotiveerd talent naar een hoger niveau te brengen. Bij Boost-In hebben we de ‘groei-mindset’ om challenges aan te gaan die stimuleren om continue te leren, verbeteren en plezier te halen uit hetgeen we doen, samen met anderen.