20/11/2024 18:00  -  20/11/2024 21:00

Job boven job: succesvol in bijberoep!

Droom je ervan om op een laagdrempelige manier extra inkomen te verdienen met wat je echt leuk vindt? Wil je proeven van zelfstandig ondernemerschap zonder meteen fulltime in te stappen? Zoek je een manier om te ondernemen met minder financieel risico en administratieve rompslomp?

Kom dan naar onze inspiratieavond op woensdag 20 november in het Provinciehuis, Charles de Kerchovelaan 189, 9000 Gent! Erov en Syntra Midden-Vlaanderen bieden je een unieke gelegenheid om alles te leren over zelfstandig zijn in bijberoep.

Of je nu al een bijberoep hebt of overweegt te starten, deze sessie biedt je waardevolle inzichten en de kans om contacten te leggen.

Laat deze kans niet liggen en ontdek hoe je jouw passie kunt omzetten in een succesvol bijberoep!

Schrijf je in

Programma

18.00 uur: Ontvangst 

18.30 uur: Hoe verdien ik de kost met mijn bijberoep? Hoe bepaal ik de  juiste kostprijs? Sophie Hoozée (UGent)

19.45 uur: Hoe trek je je ideale klant aan en vertaal je waarde in verkopen: branding als dé basis voor eenvoudige marketing & sales. Lieselotte Reynvoet, Branding Photography

20.30 uur: Mogelijkheid tot pitchen voor mensen met ambitie tijdens het netwerkmoment met lokaal lekkers

Praktisch

Datum: woensdag 20 november 2024
Locatie: Charles de Kerchovelaan 189 9000 Gent
Inschrijven is gratis maar wel verplicht, via onderstaande knop

Meer info?
Joris Naert, verantwoordelijke strategische projecten en partnerschappen bij Syntra Midden-Vlaanderen – joris.naert@syntra-mvl.be – 0475 450 603
Geert Velghe, coördinator ondernemerschap Erov – geert.velghe@erov.be –  0472 591 582

Sprekers

Foto Sophie Hoozée
UGent

Sophie Hoozée

Prof. dr. Sophie Hoozée is hoofddocent aan de Universiteit Gent (Vakgroep Accountancy, Bedrijfsfinanciering en Fiscaliteit) en visiting professor aan de Antwerp Management School (AMS). Ze doceert analytisch boekhouden, kostencalculatie, management accounting en beheerscontrole. Haar onderzoek concentreert zich op het ontwerp van kostprijs- en beheerscontrolesystemen, vooral in maatschappelijk belangrijke contexten. Ze publiceerde in tal van internationale academische tijdschriften en is auteur van Nederlandstalige handboeken. Naast haar academisch werk is Sophie ook onafhankelijk bestuurder bij Europabank, waar ze eveneens voorzitter is van het auditcomité.
Branding Photograph

Lieselotte Reynvoet

In samenwerking met